"HONESTY is a very expensive gift. Do not expect it from cheap people" - "CORECTITUDINEA este un dar foarte scump. Nu te astepta la asa ceva din partea oamenilor ieftini"

Warren Buffetmarți, 23 august 2016

Iulian Oprea, rezultate de exceptie pe columbodrom
După primele 3 etape ale columbodromului Transilvania, două păsări angajate de Iulian Oprea îşi arată valoarea la cel mai înalt nivel. Este vorba despre femelele Tasha ş Diana.Dacă la prima etapă, Tasha şi Diana ocupau poziţiile 3 şi respectiv 10, din peste 700 de păsări îmbarcate, în etapa a doua acestea reuşesc să obţină locurile 2 şi 27.Locul întâi este foarte uşor de atins cu astfel de păsări. Astfel, la cea de-a treia etapă, şi ultima desfăşurată până acum, Tasha revine în forţă reuşind să obţină treapta supremă a podiumului.

Aşadar, până acum, Tasha este lider absolut, având locurile 3, 27, 1, urmată la mică distanţă de Diana, locurile 10, 2, 24.
Etapa HS1 - Sibiu HT2-Sebes HT3-Deva
Porumbei angajati 701 589 428
669595 TASHA 3 27 1
669597 DIANA 10 2 24Doar un singur porumbel – Tauris – al lui Iosiv Bălăceanu, ar avea rezultate oarecum apropiate, locurile 2, 11, 13.

Am remarcat-o, de asemenea, şi pe femela Linda a tandemului Enache & Crăiţă, femelă ce a obţinut locurile 3, respectiv 2 la ultimele două etape, sosind un pic mai greu de la prima: locul 57, însă la doar 4 minute de leader.


Ceilalalti porumbei ai lui Iulian:
Dacă Tasha a venit „singură” la columbodrom, Diana este împreună cu fratele de cuib, Ambasador, frate care are şi el două etape în primii 40%.

Pe lângă aceştia, vin din spate alţi doi fraţi Matia şi Black Gigant, ultimul având clasate 3 din 3. Şi, nu în ultimul rând, RedBull, un mascul care încă mai are multe de spus.

Baftă în continuare tuturor participanţilor!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu