"HONESTY is a very expensive gift. Do not expect it from cheap people" - "CORECTITUDINEA este un dar foarte scump. Nu te astepta la asa ceva din partea oamenilor ieftini"

Warren Buffet



luni, 22 octombrie 2018

Linia VanDycka, pentru al treilea an consecutiv campioană la columbodromul Orizont



Dacă în ultimii doi ani, tandemul nostru a reuşit să ocupe podiumul columbodromului Orizont cu THE WINNER în 2016 (2=1. Finala, 5=1. Semifinala, 4. AS), respectiv DIANE în 2017 (1. Finala, cu 5 minute avans), anul acesta locul fruntaş a fost obtinut de puiul dlui. Nini Enăchescu.



1.Finală şi 9.Semifinală, rezultate similare egalate doar de THE WINNER.



CRAIASA, mama campionului din acesta an este obţinută dintr-un frate bun al Vandycăi.



Astfel, privind în ansamblu, şi în acest an columbodromul Orizont a fost dominat de linia VanDyckăi.
La primele trei etape, porumbelul nostru – FIRST –, descendent direct din VanDycka, a obţinut loc 2 AS, apoi în Semifinală şi Finală legea a facut-o porumbelul dlui. Enăchescu.
Mai mult decât atât, am înţeles că loc 3 AS 4 etape, al Crescătoriei Forum, este descendent direct din DIANE.
Greşeala mea, pe care mi-o asum în totalitate a fost să o combin pe VanDycka cu un porumbel de viteză. Din această combinaţie au rezultat doi super porumbei care au dominat clasamentele în primele etape, atât la Orizont, prin sus menţionatul FIRST, cât şi la Golden Race, prin COOL, loc 2 AS, 4 etape, însă rezistenţa nu a fost suficient de bună pentru a performa de top şi în etapele finale.

Felicitări tandemului Enache & Crăiţă pentru super linia de porumbei şi campionului de anul acesta, Nini Enăchescu pentru fericita inspiraţie de a combina această linie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu