"HONESTY is a very expensive gift. Do not expect it from cheap people" - "CORECTITUDINEA este un dar foarte scump. Nu te astepta la asa ceva din partea oamenilor ieftini"

Warren Buffet



miercuri, 17 mai 2017

Columbodrom Orizont



Columbodromul Orizont din localitatea Băicoi, Prahova, nu mai are nevoie de nicio prezentare. Condus şi administrat de o persoană foarte dedicată şi pricepută – dl. Gigi Bărligea – columbodromul este deja o prezenţă importantă în sportul columbofil de la noi din ţară.


Pentru cea de-a patra ediţie, dl. Bârligea a pregătit surprize plăcute participanţilor, reuşind astfel să facă din Orizont un loc şi mai atractiv.
Astfel, anul acesta s-au introdus premii speciale de fidelitate, premii de care pot beneficia crescătorii care au participat la toate cele patru ediţii de până acum.
Premiile pentru această ediţie (semifinală, finală şi AS) au fost majorate foarte mult faţă de anii precedenţi, de asemenea se vor premia în bani şi primele 3 locuri ale Hot Spot-urilor, în condiţiile în care taxele de înscriere au rămas aproape la fel.


Pentru participanţii care vor să simtă mai intens febra concursului, anul acesta columbodromul organizează o premiere specială pe bază de activare pentru etapa finală.
De remarcat faptul că banii proveniţi din activări vor fi în totalitate alocaţi premiului special, care poate fi o Dacia Logan pentru locul întâi finală, dacă numărul de porumbei activaţi vor fi suficienţi pentru achiziţionarea autoturismului, sau premii în bani pentru primele 20 de locuri finală, dacă activările vor fi sub valoarea necesară pentru achiziţionarea Logan-ului.



Alt lucru de apreciat este faptul că deşi columbodromul a fost mărit, dl. Bârligea a menţinut acelaşi număr disponibil de porumbei, dorind să ofere doar mai mult spaţiu păsărilor.
Să nu uităm că ruta pe care zboară Orizontul este una dintre cele mai grele rute din ţară (peste munte), iar porumbeii sunt expuşi unor condiţii foarte dure de zbor, putând alterna canicula cu ceaţa, la interval de doar câţiva zeci de kilometri.
Menţinerea păsărilor într-o stare bună de sănătate, în aceste condiţii, este doar meritul crescătorului care simte cu adevărat porumbeii, iar dl. Bârligea îndeplineşte în totalitatea această condiţie.


Succes tuturor participanţilor şi să ne vedem în finală alături de cei mai buni porumbei şi fie ca cel mai bun crescător să plece de la Orizont, pe 3 Septembrie, la volanul Logan-ului.
Noi, TEAM Nicolae&Oprea participăm şi în acest an cu pui din cele mai bune cupluri ale noastre şi sperăm să reluăm rezultatele de anul trecut.

Felicitări proprietarului pentru munca depusă în administarea columbodromului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu