"HONESTY is a very expensive gift. Do not expect it from cheap people" - "CORECTITUDINEA este un dar foarte scump. Nu te astepta la asa ceva din partea oamenilor ieftini"

Warren Buffet



marți, 16 mai 2017

Columbodrom Golden Race


Un alt columbodrom deschis anul acesta în judeţul Prahova este Golden Race din localitatea Urlaţi.




Proprietarul acestui columbodrom este dl. Petrică Diaconu, un om integru şi foarte serios care, cu siguranţă, îşi va pune amprenta în sportul columbofil prahovean.



Puii sunt aşteptaţi aici, într-o construcţie complet nouă, totul fiind pregătit în cele mai mici detalii.








Ciparea puilor se va realiza, aşa cum ar trebui să procedeze toate columbodroamele, din faza antrenamentelor, noutatea la acest columbodrom fiind faptul că ultimele două antrenamente sunt premiate.



Ca rută de zbor s-a ales Moldova, lansarea pentru etapa finală va avea loc din localitatea Darabani, aproximativ 360 km aerian, o distanţă tocmai bună pentru vitezişti. Iar dacă nici în Prahova nu avem jucători de viteză, atunci unde?



Concurenţa la acest columbodrom se anunţă destul de importantă, puii unor nume mari fiind deja prezenţi în crescătorie. Amintesc doar pe domnii Ioan Cărmăzan, Olteanu Cosmin…



Ultima zi de înscriere va fi pe 30 Mai, aşadar mai este timp pentru crescătorii care chiar cred că au super porumbei de viteză capabili să facă faţă unor condiţii de columbodrom - fără medicamente sau alte soluţii magice folosite mai ales în astfel de concursuri pe distanţe mici.



Baftă tuturor participanţilor şi fie ca cel mai bun să câştige!

Noi, TEAM Nicolae&Oprea vom participa şi aici şi sper ca puii noştri să facă faţă cu brio şi să ne demonstreze încă o dată adevărata lor valoare! J


Felicitări proprietarului pentru munca depusă în construcţia şi managementul columbodromului!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu