"HONESTY is a very expensive gift. Do not expect it from cheap people" - "CORECTITUDINEA este un dar foarte scump. Nu te astepta la asa ceva din partea oamenilor ieftini"

Warren Buffet



luni, 11 iunie 2012

VI - Sezon 2012 UCPR - Tulcea 2

Cea de-a sasea etapa din acest sezon a avut loc in data de 2 Iunie, lansarea fiind facuta din localitatea Tulcea, ora de lansare 6.00 A.M.

Mai jos centralizarea rezultatelor si analiza comparativa cu prima etapa de la Tulcea din 13 Mai.


Concluzii:
1. Vitezele de concurs - etapa Tulcea 2 a avut cele mai mici, dar totodata cele mai constante viteze de concurs de pana acum. Totusi porumbeii s-au strans foarte repede, intre 18 si 40 de minute.
Daca ne uitam pe rezultatele de la Tulcea 1, vedem viteze maxime mult mai mari, insa intervale mari de timp.

2. Numarul crescatorilor a scazut cu 30%, iar cel al porumbeilor cu 67%. Aceasta diferenta eset normala tinand cont de faptul ca in acea zi a avut loc si prima etapa de fond - Nikolaev.
Insa scaderea mare a numarului de porumbei a avut loc datorita catastrofei de la Caplani, pierderile in acea etapa fiind de cca. 50%.
O sa incerc sa fac o analiza mai exacta dupa afisarea rezultatelor de la Nikolaev.
Pierderi Caplani  = Numar porumbei angajati la Caplani - (numar porumbei angajati Tulcea2 + numar porumbei angajati la Nikolaev) - maxim 10% (porumbei tardivi opriti acasa + porumbei sositi dupa un timp mai mare de la Caplani si nerecuperati pentru Tulcea 2 sau Nikolaev).


Urmeaza rezultatele de la Nikolaev.

Bafta tuturor in continuare!


Informatii despre celelalte etape aici:
http://porumbeivoiajori-marius.blogspot.ro/p/sezon-2014-ucpr.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu